На Київщині матір втопила своїх дітей

28.10.2018 18:45 0

На Київщині матір втопила своїх дітей

На Київщині 36-річна працівниця дитячого садка Катерина Бабкіна забрала своїх дітей, нагодувала їх в піцерії Mister Cat та відвела їх купатися на озеро Срібний Кіл, де й втопила.
Про це пише СобКор.
За інформацією правоохоронців, затримана пояснила, що разом із дітьми вони пішли купатися, діти втопилися, а вона, попри бажання накласти на себе руки, не змогла.
При цьому жінка зауважила, що “так буде краще для них”.
Оскільки до поліції не надходили повідомлення про дивну поведінку жінки ні від колишнього чоловіка, ні від сусідів та колег, то слідчі мають встановити, що стало причиною вбивства брата та сестри.
Читайте також: На Київщині бійка закінчилася летальним випадком
Під час слідства мають бути призначені судові експертизи, зокрема і психіатрична експертиза для встановлення осудності жінки.
Наразі вирішується питання щодо перекваліфікації кримінального провадження із ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією – безвісно відсутні на ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше людей) Кримінального кодексу України.
Затриманій загрожує покарання до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как получить образование в университетах Нидерландов Производство деревянной тары и упаковки Профессиональное и эффективное кодирование от игромании в Харькове Професійна косметологія у місті Львів Интернет-магазин роскошного постельного белья Domsky

Последние новости