Медики розповіли, який фрукт може захистити від раку

27.10.2018 2:15 2

Медики розповіли, який фрукт може захистити від раку

Лікарі пояснили, чому бажано регулярно їсти апельсини.
Американські вчені довели, що цитрусові фрукти допомагають знизити ризик розвитку раку стравоходу, рота, гортані, глотки і шлунка на 40-50 відсотків.
Про це пише daily-news.com.ua
Цитрусові фрукти, такі як апельсини, лимони та грейпфрути, добре відомі своїм високим вмістом вітаміну С, який ефективно підтримує імунну систему, допомагаючи боротися з інфекціями. Однак цитрусові також добре захищають від таких хвороб, як серцеві захворювання, деменція і навіть рак. За словами дієтологів Сари Брюер і Джульєтти Келлоу, кожен день потрібно вживати бодай по одному цитрусових фруктів.
Читайте також: Медики пояснили, чим для серця небезпечний холод
Дослідження показали, що люди, які мали найбільшу кількість цитрусових в своєму раціоні, знизили ризик розвитку онкологічного захворювання на 40-50 відсотків. Дані результати довели, що цитрусові фрукти відмінно допомагають запобігти раку і жити довше.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Огромный каталог мебели для дома и офиса Работа в такси Харькова Осенью вопрос о цене на газ опять станет самым актуальным Покупайте запчасти для строительной спецтехники Ставки на спорт через Visa и MasterCard

Последние новости