Вікторія Бекхем серйозно образилась на чоловіка

26.10.2018 12:07 1

Вікторія Бекхем серйозно образилась на чоловіка

Днями в мережі з'явився анонс нового інтерв'ю Девіда Бекхема для австралійського телебачення, в якому колишній футболіст відверто розповів про труднощі шлюбу з Вікторією.
І хоча всі розуміють, що зберігати щасливі відносини протягом 20 років і виховувати чотирьох дітей - завдання не з легких, місіс Бекхем слова чоловіка дуже зачепили. Про це розповів один дизайнер, пиш daily-news.com.ua
«Коли Вікторія дізналася про інтерв'ю Девіда, вона була абсолютно пригнічена. Вона не уявляє, чому він сказав такі бездушні речі і так принизив її на очах громадськості. Момент, коли вона почула його слова, можна порівняти з вибухом атомної бомби в їхньому будинку. Вікторія була розбита і плакала два дні поспіль. Цей тиждень був не найкращою, м'яко кажучи », - ділиться Вікторія.
Читайте також: Девід Бекхем переживає нелегкі часи в шлюбі
З одного боку, фанати оцінили чесність Девіда, адже спільне життя багатьох ідеальних, на перший погляд, пар, часто буває не такою, якою нам її представляють. І все ж, на думку багатьох, від деяких публічних коментарів краще утримуватися, щоб не зробити і без того складні відносини ще більш проблематичними.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кровельные работы высокого качества CarKeys – лучший сервис по изготовлению ключей для автомобиля Рассада для красивой клумбы Реабілітація алкоголізму у неповнолітніх Металлопластиковые окна в рассрочку или кредит в Украине

Последние новости