Лікарі розповіли, який фрукт може захистити від раку легенів

25.10.2018 22:05 0

Лікарі розповіли, який фрукт може захистити від раку легенів

Виявлено дуже смачне засіб для профілактики раку легенів.
У винограді міститься унікальний природний антибіотик, який істотно знижує ризик розвитку раку легенів.
Про це пише видання daily-news.com.ua
Під час експериментів з мишами швейцарські вчені прийшли до висновку, що компонент шкірки винограду може істотно знизити ризик розвитку раку легенів. Йдеться про ресвератрол - це природний антибіотик, який міститься в шкірці винограду.
Вчені помістили мишей в середу, яка провокує розвиток раку легенів. Половині мишок давали ресвератрол, а іншим ні. В результаті виявилося, що майже у половини мишей з тих, хто отримував препарат, пухлини розвивалися повільніше, мали менший розмір, ніж у тварин, яким ресвератрол не давали.
Як вважають фахівці, це говорить про ефективність ресвератрола для профілактики і, можливо, навіть лікування раку легенів.
До речі, це не єдина корисна властивість винограду. Ці солодкі ягоди мають безліч плюсів. Наприклад, виноград допоможе налагодити травлення, нормалізувати тиск, зміцнити імунітет. Найкраще використовувати свіжий виноград, але для стану травної системи рекомендується свіжовичавлений сік, розведений з водою на 50%.
Читайте також: Медики підказали, як відновити легкі після відмови від куріння
У винограді міститься багато вітамінів і мінералів, а також інтерес представляють його кісточки, які дуже багаті корисними речовинами і перетравлюються в людському організмі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оригинальные запчасти для ремонта телефонов Prestigio Стоит ли покупать офис в Закарпатской области НБУ разработал положение о применении электронной подписи в банковской системе Насколько безопасна и выгодна дистанционная торговля? Идеальная спецодежда для разного вида работ

Последние новости