Названий один з найкорисніших для серця продуктів

23.10.2018 23:29 0

Названий один з найкорисніших для серця продуктів

Яйця допоможуть знизити артеріальний тиск і скинути вагу.
Вчені провели дослідження і повідомили нові факти про користь курячих яєць.
Про це пише daily-news.com.ua
За словами експертів, яйця допоможуть людині знизити артеріальний тиск і скинути зайву вагу, оскільки містять велику кількість білка і поживних речовин. Особливо корисно вживати даний продукт вранці. З'їдене після пробудження яйце наситить організм і надовго вгамує голод. В результаті люди тривалий час не будуть відчувати почуття голоду і стануть споживати менше калорій протягом дня. Все це позитивно відіб'ється на їх здоров'я і зовнішній вигляд. Яйця є відмінним продуктом для спортсменів, оскільки містять багато білків - будівельних матеріалів нашого організму.
Читайте також: Медики підказали, які овочі можуть попередити рак грудей
Вчені рекомендують ввести в щоденний раціон даний продукт гіпертонікам, які страждають від ожиріння і займаються в тренажерних залах. Яйця допоможуть схуднути, нормалізують роботи серцево-судинної системи і зроблять людину здоровішою. Вони включають в себе не тільки ферменти, але також вітаміни і мінерали. Яйця засвоюються організмом дуже добре і поживні речовини в них при термічній обробці практично не руйнуються.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Японський стиль в інтер'єрі Косметические средства с муцином Как правильно накачать велосипедное колесо Школа для будущих яхтсменов Чем может порадовать смартфон iPhone XR White

Последние новости