Росіян в Україні чекає тюрма, якщо вони незаконно перетнуть кордон

19.10.2018 4:09 0

Росіян в Україні чекає тюрма, якщо вони незаконно перетнуть кордон

Верховна Рада прийняла зміни до Кримінального кодексу про кримінальну відповідальність для громадян країни-агресора за незаконний перетин державного кордону України.
За законопроект №7017 проголосувало 243 народних депутатів, повідомляє СобКор.ннет
Документ встановлює кримінаВерховна Рада прийняла зміни до римінального кодексу про кримінальну відповідальність для громадян країни-агресора за незаконний перетин державного кордону України.льну відповідальність за незаконний перетин, вчинене з метою заподіяння шкоди інтересам держави або особою, якій заборонено в'їзд на території України або представниками підрозділів збройних сил або інших силових відомств держави-агресора будь-яким способом поза пунктами пропуску через державний кордон України.
Або у випадках перетину кордону в пунктах пропуску без відповідних документів або за документами, що містять недостовірні відомості.
Підслідність з розслідування таких злочинів визначена за Службою безпеки України.
Незаконне перетинання кордону особою, яка має громадянство (підданство) держави-агресора, або іншою особою в інтересах держави-агресора, таким, що суперечить національним інтересам України буде каратися позбавленням волі на строк до трьох років.
Читайте також: Десятки трупів, автоматні черги: в Керчі стався страшний теракт
За повторне вчинення таких дій або вчинення їх групою осіб передбачатися відповідальність у формі позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років, а вчинення таких дій з застосуванням зброї - на термін від п'яти до восьми років.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Высший пилотаж среди кальянов — кальяны Amy Модная обувь от украинского бренда Emmelie Delage Купить сортировщик купюр для своего бизнеса Новейшие кондиционеры по доступной цене Профессиональные переводы на несколько десятков языков

Последние новости