Лікарі назвали звичку, яка сприяє схудненню

17.10.2018 21:57 1

Лікарі назвали звичку, яка сприяє схудненню

Названа вагома причина відсипатися на вихідних.
Відсипаючись на вихідних, можна схуднути, встановили корейські вчені.
Про це пише daily-news.com.ua
Стати стрункішою за рахунок сну цілком реально, встановили в цей раз дослідники. Вони виявили, що індекс маси тіла (ІМТ) може знижуватися, якщо людина має можливість відіспатися у вихідні дні. «Мова йде про повноцінний сон, а не про звичку дрімати», - підкреслили фахівці.
Вчені спостерігали за 2 000 чоловік віком від 19 до 82 років. Вони помітили, що у людей, які у вихідні дні спали довше, ніж в будні, був нижчим ІМТ. Кожна додаткова година повноцінного міцного сну знижував індекс маси тіла на 0,12, констатували лікарі.
Медики заявили, що нестача сну впливає на гормональний баланс, метаболізм і механізми апетиту: люди з недосипом споживають більше їжі, так як схильні постійно перекушувати через підвищений бажання є. У подібних умовах легко запускаються фізіологічні механізми ожиріння, гіпертонії, ішемічної хвороби серця, застерегли експерти.
Читайте також: Дієтологи підказали, як позбутися від живота за два тижні
Раніше вчені з США приходили до висновку про те, що можливість довше поспати у вихідні дні сприятливо впливає на важливі функції організму і знижує ризик діабету.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Професійна косметологія у місті Львів Профессиональная корейская косметика из натуральных компонентов Заказать дипломную работу в Киеве Развеиваем все мифы о спорте Сотни видов оборудования и комплектующих для яхт

Последние новости