Настя Каменських похвалилася пишними грудьми

17.10.2018 17:56 0

Настя Каменських похвалилася пишними грудьми

Каменських похвалилася своїми досягненнями.
Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, ніж та хвалиться на своїй сторінці в Instagram.
Про це пише daily-news.com.ua
Нещодавно знаменитість похвалилася успіхами, яких досягла за допомогою челенджа "# obіцяюза100днів". Так, артистка виставила яскраве Селфі, засвітивши свої груди.
"Чергова мета з мого челенджу # obіцяюза100днів, який ми проводимо спільно з ob®, виконана. Цього разу напишу вам про # враження і що все мрії здійсненні: я хотіла попрацювати з іноземними авторами - я цього досягла. Я познайомилася з крутими хлопцями з американських студій, на яких працювали Britney Spears, Backstreet Boys, Kenny West, JLo, Christina Aguilera. Мені запропонували попрацювати з ними - і ось неймовірний результат. Запальний трек, який я співаю на двох улюблених мовами. я з'їздила в Майамі і там презентувала цей хіт на світових каналах! ", - похвалилася До аменскіх.
Читайте також: Голівудські зірки пристрасно поцілувались на публіці. Фото
Фоловерів же почали обговорювати її груди: "Груди - двоєчка", "Дуже красиві сиськи", "Сісі, як і 10 років тому, в порядку", "Дайте собі обіцянку за найближчі 5 років народити хоча б 2 дітей. Ви ставите перед собою свідомо легкі і здійсненні мети. так нечесно. Ось з дітьми буде не так просто. Доведеться чимось пожертвувати. Слабо? "," Цицьки просто бомба ".
Настя Каменських похвалилася пишними грудьми

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Картины и настенные часы для дома Почему стоит воспользоваться услугами выкупа автомобиля в Киеве Где заказать спортивные вещи? Поиск жилья онлайн Помощь в трудоустройстве за границей

Последние новости