Стало відомо, коли відкриється розширений термінал аеропорту «Київ»

17.10.2018 3:48 0

Стало відомо, коли відкриється розширений термінал аеропорту «Київ»

Можливості аеропорту збільшаться вдвічі.
Міжнародний аеропорт «Київ» ім. І. Сікорського продемонстрував хід робіт з реконструкції терміналу А, передає daily-news.com.ua
Термінал А здатний обслужити 1000 пасажирів на годину, його добудова дозволить наростити можливості вдвічі.
Добудовується праве крило терміналу. Зараз йде завершення спорудження каркаса будівлі, планують, що через два місяці закриють фасад і перейдуть до оздоблювальних робіт.
В результаті реконструкції площа збільшиться на 9,5 тис. Кв. м. На першому поверсі прилаштовується частини будуть розташовуватися 18 стійок реєстрації та 9 пунктів контролю авіабезпеки. На другий поверх пасажир буде підніматися на ескалаторі або ліфті, там буде розташовуватися зона прикордонного контролю, 18 стійок.
Після проходження обов'язкових процедур пасажири будуть потрапляти в комфортну зону очікування. Тут розмістять три ресторани, два бари і два магазини дьюті-фрі. Тут же буде розміщена зона віртуальної реальності (9 кабінок), де пасажири зможуть скоротати час в очікуванні рейсу.
Інвестори також розглядають можливість будівництва на території аеропорту «Київ» ангарів для літаків, а також тризіркового готелю.
Читайте також: Названа вражаюча цифра нелегальних АЗС в Україні
«Зараз на проходження обов'язкових процедур пасажир витрачає в середньому близько 50-60 хвилин, після реконструкції час скоротиться вдвічі», - повідомив глава ради директорів аеропорту Денис Костржевський.
Орієнтовний термін відкриття - травень 2019 року. Інвестиції - 630 млн грн.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SEO оптимизация сайта — 4 явных аргумента в пользу украинской студии «Site Ok» Выбираем рюкзак В длительную поездку с надёжным чемоданом! Невероятная шуба из соболя для вас Где заказать кузовные запчасти для авто?

Последние новости