Лікарі підказали, який напій може захистити від діабету

16.10.2018 3:37 0

Лікарі підказали, який напій може захистити від діабету

Вчені назвали ще одну корисну властивість чорного чаю.
Швейцарські фахівці, що входять в дослідницьку групу Data Mining International, заявили, що вживання чорного чаю є дієвою профілактикою діабету другого типу.
Про це пише daily-news.com.ua
В ході дослідження вчені проаналізували дані, що стосуються харчових звичок і захворюваності діабетом, жителів 50 країн. З'ясувалося, що чорний чай значно знижує ризик розвитку діабету другого типу.
Як відзначають фахівці, вживання зеленого і білого чаю також пов'язано з профілактичну дію щодо цукрового діабету, однак чорний - в цьому плані значно перевершує їх. На думку вчених, це може бути пов'язано з процесом ферментації.
Читайте також: Магнітні бурі: вчені назвали дати наступних
Раніше, дослідники довели, що чорний чай допомагає худнути, оскільки специфічним чином впливає на кишкову мікрофлору, стимулюють ріст бактерій, завдяки яким організм не накопичує жир.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

IT-аутсорсинг от квалифицированных специалистов Где купить товары для содержания аквариума с рыбками Батарейки оптом для вас UPG и качество топлива на данной АЗС создают тренды Смесители и гранитные мойки от ведущего европейского бренда Franke

Последние новости