У МВС побіцяли жорстку реакцію на розпалювання релігійної ворожнечі і екстремізм

12.10.2018 20:26 2

У МВС побіцяли жорстку реакцію на розпалювання релігійної ворожнечі і екстремізм

Арсен Аваков попередив "гарячі голови" про жорсткої реакції силовиків на можливу релігійну ворожнечу.
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про неприпустимість актів екстремізму на ґрунті релігійної ворожнечі у зв'язку з початком процесу надання автокефалії Української православної церкви. Відповідна заява була оприлюднена в п'ятницю, 12 жовтня, прес-службою МВС, передає інтернет-видання daily-news.com.ua
Глава відомства попередив, що реакція силовиків на можливі провокації буде жорсткою.
"Закликаю не допускати провокацій і спекуляцій. МВС забезпечить безпеку і правопорядок. Якщо виникне необхідність протидіяти екстремізму та релігійній ворожнечі, будемо діяти жорстко. Нехай це не стане несподіванкою для всіх" гарячих голів ", - йдеться в заяві.
Міністр закликав політичних та громадських діячів утриматися від провокацій і спроб дестабілізувати ситуацію в країні.
Нагадаємо, на засіданні Синоду Константинопольського патріархату 11 жовтня було прийнято рішення продовжити процедуру надання Томосу про автокефалію Української православної церкви. Таким чином, офіційно запущена процедура надання автокефалії Української церкви.
Читайте також: У Лисичанську біля школи пролунав вибух
У свою чергу в УПЦ МП заявили, що не визнають рішення Константинопольського патріархату про надання Україні автокефалії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Інтернет журнал про бізнес Дерев’яні ліжка від виробника Загородный ресторанный комплекс «Аквариус» Идеальная мебель для вашей кухни Портативная электронная измерительная техника

Последние новости