У Росії моторошну знахідку зняли на відео

10.10.2018 9:51 2

У Росії моторошну знахідку зняли на відео

Хлопець впевнений, що він знайшов останки "Чужого".
Дослідник занедбаних будівель з міста Курськ, можливо, знайшов останки істоти, про який наука взагалі нічого не знає. Дивовижну знахідку було зроблено в покинутій будівлі рідного міста, повідомляє daily-news.com.ua
Шістнадцятирічний Дмитро Брежнєв зі своїми друзями в кінці літа вирішив сходити до теплиці біля школи №52. Тоді молоді люди знімали свої розваги на камеру. Тільки недавно, коли Дмитро переглядав відеоматеріал, було помічено дивне створіння.
У кадрі на підлозі посеред сміття лежало тіло невідомої істоти. Помітити в поза зоною дії приміщенні «чужого» було практично нереально, тому не дивно, що ніхто з підлітків не побачив щось вживу.
У Росії моторошну знахідку зняли на відео
На відео можна розглянути витягнуту голову, гострі зуби і тонкі лапи пристойною довжини. Знахідка скидається на дитинча прибульця з фантастичного фільму «Чужий».
Читайте також: У Росії обвалився автомобільний міст. Відео
Вчені навряд чи підтвердять факт знахідки інопланетянина. На їхню думку, на планеті величезна кількість істот, які взагалі не вивчені. Про існування деяких видів навіть немає ні найменшого уявлення. Варто відзначити, що теплиця біля школи фігурує в багатьох страшилки школярів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выгодная аренда конференц-зал Терміново взяти кредит з поганою кредитною історією Україна Особенности онлайн казино Джокер Терморегулятор – главнокомандующий в бойлере Гідна старість в пансіонатах мережі «Срібний вік» в Києві

Последние новости