"НЛО в прямому ефірі": дивний голос на космічній станції. Відео

09.10.2018 9:45 0

На борту МКС записали дивний голос.
Відомий конспіролог і дослідник надприродних явищ Валентин Дегтярьов зробив чергове цікаве відкриття, на цей раз подавшись в дещо нехарактерну для себе сферу, повідомляє daily-news.com.ua
Чоловік стверджує, що дивився пряму трансляцію з веб-камери на борту Міжнародної космічної станції і несподівано почув в ефірі щось вражаюче і навіть в якійсь мірі лякаюче. Описати це можна тільки як «голос привида або прибульця».
Дана подія сталася, коли МКС пролітала над Індійським океаном. На орбітальній станції було абсолютно тихо, і космонавти явно спали, проте в певний момент веб-камера раптом зафіксувала посеред гробової тиші дивний голос неподалік від себе. Немов хтось вимовив по-англійськи:
«Танці, танці до упаду», - потім голосно розсміявся і відразу затих. Незважаючи на те що голос схожий на людський, він сильно спотворений.
Читайте також: Ілон Маск спробував марихуану. Відео
Знахідка Дегтярьова викликала масу питань у цікавих користувачів Рунету. Хто вимовив цю загадкову фразу? Що вона означає? Нарешті, звідки у веб-камери на борту МКС мікрофон? Хіба він необхідний їй? Адже це тільки непотрібні витрати сигналу, що посилається записуючим пристроєм на Землю.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить виллу в Испании Обзор бонусов на BezdepCasino Оплата ДТЭК с помощью сервиса Портмоне: быстро, легко, современно Как обеспечить офис канцелярией и хозтоварами выгодно и со скидками Аренда оборудования для мероприятий в Киеве

Последние новости