Під Харковом у поїзді виявили тіло військовослужбовця

09.10.2018 3:45 1

Під Харковом у поїзді виявили тіло військовослужбовця

За словами товаришів по службі загиблого, вони разом їхали на місце дислокації в Луганську область.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
Інцидент стався вчора, 7 жовтня, близько 10:35 на станції "Куп'янськ-Вузловий". За словами товаришів по службі загиблого, старшина 59-й Гайсинської мотопіхотної бригади повертався з відпустки на місце дислокації в Луганську область. За даними силовиків, житель Херсонської області 1970 року народження пішов до вбиральні, де йому стало погано. Через деякий час залізничники знайшли його мертвим. Тіло загиблого передали в морг, правоохоронці повідомили про те, що трапилося родичам військового. В даний момент встановлюються всі обставини події.
Читайте також: В ДТП розбився відомий український політолог
Нагадаємо, раніше в харківському військовому госпіталі помер боєць, поранений під час бойових дій на Донбасі. За повідомленням військових, 31-річний Іван Борсук служив в 14-ї омбр. 29 червня він отримав вогнепальне поранення голови під час обстрілу Попасній. 8 липня чоловік помер в харківській госпіталі, не доживши один день до свого 32-річчя. У військовослужбовця залишилися батьки, дружина і дочка. У серпні 2014 року чоловік був призваний до лав ЗСУ в порядку мобілізації. За героїзм, проявлений під час операції під Дебальцеве, він був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня. На початку 2016 року захисник демобілізувався, а в травні цього року підписав контракт на проходження військової служби.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ковані перила – це завжди родзинка у вашому будинку Успейте купить качественные кроссовки к новому сезону Играть в клубах на деньги риск и удовольствие КТ – современный метод диагностики пациентов Дом пристарелых в Киеве

Последние новости