Королеві Британії подарували незвичайний "автомат"

28.09.2018 18:07 0

Королеві Британії подарували незвичайний

Королеві Британії подарували руку-автомат, вона може вітати людей замість її величності.
Дочка королеви Великобританії Єлизавети II принцеса Анна розповіла, що у Її Величності є «таємне засіб» на випадок, якщо вона втомиться під час виконання своїх королівських обов'язків. Це - одягнена в рукавичку штучна рука-автомат для вітання публіки. Кілька років тому її подарувала королеві група австралійських студентів. Єлизавета прийшла в повний захват і привезла «махають машину» в свій шотландський замок Балморал. І, хоча вона навряд чи користується нею на публіці, королева часто демонструє подарунок друзям і родичам, передає Хроніка.інфо з посиланням на fakty.ua.
Як пише газета The Sun, принцеса Анна розповіла про це Роберту Хардмену - автору нової біографії монарха під назвою «Королева світу».
Махати рукою натовпі - важлива частина іміджу королеви, а також інших персон королівської крові. Так, королівське вітання вже добре освоїла принцеса Шарлотта - трирічна дочка принца Вільяма і Кейт Міддлтон.
Читайте також: Чоловік Ані Лорак публічно звернувся до співачки
На королівській яхті Britannia є навіть спеціальна група людей, обов'язки яких полягають у тому, щоб махати руками людей, які зібралися на березі подивитися на судно. Екіпаж яхти зазвичай занадто зайнятий, щоб відповідати на вітання.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Свежие новости Чемпионата Украины по футболу Список нотариусов и нотариальных контор в Киеве Ресторан «Евразия» в Киеве – с заботой к каждому Татьяна Чорновол: За захватом элеватора на Харьковщине стоит Игорь Райнин Качественная печать в DecorPrint

Последние новости