Євросоюз виділив Україні €50 млн кредиту на розширення доріг

28.09.2018 14:36 0

Євросоюз виділив Україні €50 млн кредиту на розширення доріг

Європейський інвестиційний банк вирішив виділити Україні €50 млн кредиту на інфраструктуру «Укрзалізниці» та «Укравтодору».
Про це повідомляє daily-news.com.ua
Як зазначили в банку, кошти спрямують на вирішення проблем з вузькими місцями в європейських транспортних мережах.
Рада директорів банку схвалила проект 18 вересня. Повна вартість проекту становить 110 млн євро . Мова йде про проекти малої транспортної інфраструктури обсягом до EUR20 млнПередбачається також, Що таке фінансування поліпшить безпеку дорожнього руху.
Нагадаємо, що за період з 2018 по 2045 роки включно Україна повинна сплатити зовнішнім кредиторам 1,505 трлн грн, що за поточним офіційним курсом становить $53,53 млрд. За даними Міністерства фінансів, тільки до кінця 2018 року потрібно cплатити $3,25 млрд за курсом НБУ. У цю суму входять платежі з погашення боргу — $1,8 млрд, та $1,5 млрд — його обслуговування.
Читайте також: Грузія в ООН озвучила жорстку вимогу до Росії [quote][/quote]
У серпні міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що з шести тисяч мостів, які є на балансі «Укравтодору», тисяча знаходяться в аварійному стані і ще 2,5 тисячі потребують ремонту. Цього року передбачено капітальний ремонт 45 мостів в рамках програми відбудови мостової інфраструктури України. На це витратять 2,3 млрд гривень. Загалом, за словами Омеляяна, програма відбудови українських мостів до 2022 року передбачає інвестиції в розмірі $1 млрд, тобто 25 млрд гривень.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Vulcan казино официальный сайт Что лучше выбрать для себя баню или сауну? Заказ товаров из Америки Качественный теплый пол под плитку Как продать изношенные доллары

Последние новости