США знову вдарили по економіці Росії

26.09.2018 10:17 0

США знову вдарили по економіці Росії

Міністерство торгівлі США вводить санкції відносно 12 російських компаній, переважно пов'язаних з діяльністю військово-промислового комплексу Росії.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
Відповідний документ розміщений на сайті Федерального реєстру США у вівторок, 25 вересня. Санкції повинні вступити в силу 26 вересня.
Три компанії потрапили до списку санкцій у зв'язку зі зловмисної діяльністю в кіберпросторі.
Читайте також: Волкер звинуватив Росію в політизації питання надання Томосу
Дві компанії - за діяльність, пов'язану з військово-морським флотом Росії, зокрема за підводні роботи, які можуть становити загрозу комунікації між США і Європою.
П'ять компаній постраждали за участь в роботі військово-космічної галузі. І ще одна компанія брала участь в іранській ракетній програмі.
Тим часом, як пише агентство Bloomberg, санкції адміністрації Дональда Трампа щодо Росії, а також "непередбачуваність Білого дому і Конгресу" США підштовхують російських підприємців до репатріації частини капіталів.
Бізнесмени починають переводити гроші в російські державні банки і змінювати баланс знаходяться в офшорах засобів.
Тенденція намітилася ще в квітні, коли під американські обмежувальні заходи підпали, зокрема, Олег Дерипаска і підконтрольна йому En + Group, а також Віктор Вексельберг і його група "Ренова".
Адміністрація Трампа допомагає Володимиру Путіну "досягти мети, яка виявлялася недоступною для нього протягом двох десятиліть", а саме домогтися репатріації капіталів в РФ, зазначає Bloomberg.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Собственная разработка и производство заправочных станций Відмінний житловий комплекс РіверСіті 4 причины купить своему малышу качественный беговет в интернет-магазине «Samokat» Качественная и быстрая установка ГБО под ключ Ресторан для весілля у Львові

Последние новости