Названі найнебезпечніші для здоров'я алкогольні напої

26.09.2018 9:47 0

Названі найнебезпечніші для здоров'я алкогольні напої

Ці алкогольні напої краще замінити менш шкідливими.
Крім цього звикання до алкоголю, погіршуються відносини з соціумом, внаслідок чого алкоголіки в результаті стають асоціальними людьми, повідомляє daily-news.com.ua
Алкоголь є одним з найнебезпечніших напоїв для здоров'я. Шкода від нього, можна порівняти з сигаретами і наркотиками. Тому потрібно знати ті алкогольні напої, які за даними досліджень медиків, є найбільш шкідливими для вашого організму.
1. Пиво
Вкрай небезпечно пити пиво постійно, особливо в спеку. Тому що, в літні дні найбільше хочеться чимось охолодитися, а печінку при цьому роздувається і працює в ослабленому режимі, що загрожує різними захворюваннями. При виробництві пива, виробники додають в його склад - гормон щастя, цей факт призводить до щоденного вживання пива і звичкою.
2. Лікер
Цей тип напою і через приємний солодкуватого смаку, можна легко пити у великих кількостях. Результатом цього є сп'яніння і головний біль. На додаток лікер завдає шкоди підшлункової, і сприяє збільшенню ваги.
3. Шампанське
Пінний напій небезпечний для печінки. Крім того, часте його вживання може викликати болі в шлунку, і навіть отруєння.
Читайте також: Звичайні, але ефективні продукти для профілактики онкозахворювань
4. Коктейлі
Є калорійною бомбою, яка атакує організм. Підвищують вагу, завдають шкоди зубної емалі і небезпечні для печінки.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Обзор фильма «Изгоняющий дьявола» Качественные очки для водителя Диваны для кафе и ресторанов в ассортименте Foods Body - ваше спортивное питание здесь Ставки на киберспорт с ГГ Бет

Последние новости