Фіскали назвали цифру нелегальних працівників в Україні

25.09.2018 15:36 0

Фіскали назвали цифру нелегальних працівників в Україні

Державна фіскальна служба України за січень-серпень поточного року виявила 5,1 тисяч неофіційно працевлаштованих співробітників.
Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на офіційний сайт відомства.
Співробітники УКРІНФОРМ встановили порушення податкового законодавства у 46% перевірених суб'єктів господарювання. За результатами перевірок до бюджету донараховано майже 642 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 173 млн грн єдиного внеску та 28 млн грн військового збору.
Відзначається, що представники УКРІНФОРМ також входять до складу робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, створених за ініціативою місцевих органів виконавчої влади.
За результатами обстеження виробничих, торгових приміщень юридичних і фізичних осіб, місць здійснення підприємницької діяльності роботодавці додатково уклали 39,7 тисяч трудових договорів з найманими працівниками.
Читайте також: НБУ ввів в обіг оновлену купюру
За перші вісім місяців 2018 року по результатам контрольно-перевірочної роботи виявлено 138 осіб, які здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації.
Крім цього, за результатами інших вжитих заходів до державної реєстрації залучено 10,9 тисяч громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації. До бюджетів додатково сплачено 11,2 млн грн податку і збору і 14 млн грн єдиного внеску.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие стоматологические услуги Терминалы для сбора данных Перманентный макияж от профессионалов Все необходимое для постройки террасы и не только Книги Джорджа Элиота

Последние новости