Відома українська співачка порадувала казковим кліпом

25.09.2018 14:35 0

Відома українська співачка порадувала казковим кліпом

Оля Цибульська випустила казковий відеокліп до мультфільму "Смолфут".
Українська телеведуча і співачка Оля Цибульська презентувала ліричний саундтрек "Дивовижна життя" до американського комедійного мультфільму "Смолфут".
Прем'єра стрічки відбудеться вже 28 вересня у всіх кінотеатрах України, пише daily-news.com.ua
Українська знаменитість зазначає, що з народженням сина почала уважніше придивлятися до анімаційним стрічкам, оскільки вони сильно впливають на дитячу свідомість. Вона і вирішила створити український саундтрек для нового мультфільму.
"Справжній гімн для тих, хто любить це життя як я", - прокоментувала прем'єру пісні "Дивовижна життя" Оля в своєму Instagram. Вона також провела розіграш пари квитків на прем'єру мультфільму "Смолфут".
Читайте також: Свіжі кадри масштабних наслідків негоди в Одесі
Варто додати, що новий мультфільм "Смолфут" від Warner Bros. Pictures розповідає про поселення йєті, що живе високо в засніжених горах. З року в рік на протязі століть вони розповідали легенди про маленьких і огидних істот - смулфутах (людей), які живуть внизу на схилах гір. У такі історії вірили хіба що діти, щоб ті не наважувалися спуститися до підніжжя гір і були більш слухняними. Однак йєті на ім'я Міго вирішив піти в розвідку і на власні очі побачити, чи дійсно існують людські істоти, про яких ходять легенди. Режисерами нової мультиплікаційної картини стали Кері Кіркпатрік і Джейсон Рейсіг.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Пластиковые панели по доступной цене Профессиональный отлив окон Плюсы приобретения загородной недвижимости Полезные продукты питания для детей Продукция для планирования и саморазвития

Последние новости