Забудькувата студентка насмішила безглуздим листом професору

24.09.2018 14:46 0

Забудькувата студентка насмішила безглуздим листом професору

У таку ситуацію міг потрапити хто кожен.
Американська студентка Зоуи Окслі випадково відправила роботу, в якій забула виправити ім'я викладача, передає daily-news.com.ua
Дівчина опублікувала знімок завдання, в якому замість імені педагога написала фразу «якийсь там професор». Окслі могла виправити помилку, однак згадала про неї лише після відправки листа по електронній пошті.
Коли студентка зрозуміла свою помилку, вона дізналася ім'я викладача і написала йому ще один лист. У тексті дівчина кілька разів вибачилася перед професором і заявила, що з її боку було непрофесійно і некоректно заповнювати папери в такий спосіб.
Незабаром педагог, якого звуть Джон Хендел, побачив лист від Окслі і не відразу зрозумів, що сталося. Пізніше він відкрив документ, ознайомився з ним і відреагував в Twitter.
Читайте також: На Полтавщині від кулаків постраждала волонтерка
Забудькувата студентка насмішила безглуздим листом професору
Пост Хендель швидко набрав вірусну популярність: їм поділилися понад 40 000 чоловік. У коментарях користувачі посміялися над забудькуватим студенткою. Деякі відчули себе на її місці і заявили, що тепер будуть ретельно перевіряти всі документи перед відправкою.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мультиварки Moulinex – превратим процесс готовки в настоящий праздник! Качественные планшеты в Украине с гарантией Спортивная одежда в магазине Reebok в Украине Магазин стройматериалов в Одессе с отличными ценами Запчасти на легковые автомобили

Последние новости