У Львові напали на анархістів: є постраждалі

24.09.2018 10:07 0

У Львові напали на анархістів: є постраждалі

Анархістська організація Чорний стяг заявляє, що у Львові 23 вересня учасники ультраправих рухів напали на активістів організації та завдали важких ножових травм.
Про це у коментарі повідомив представник Чорного стягу Антон Парамбуль, пише daily-news.com.ua
Він уточнив, що унаслідок нападу постраждали четверо активістів Чорного стягу — дві дівчини та двоє хлопців. За його словами, один із постраждалих хлопців — Сергій Господінін — дістав важку травму голови та ножове поранення в область грудної клітини, зараз його оперують.
Він також зазначив, що нападники були “з ножами та молотками”. З його слів, нападників “було близько 20”.
– Напали на чотирьох хлопців та дівчат. Різали ножами та били молотками, — сказав він.
Представниця Чорного стягу Вероніка Яблонська, яка дістала ножові поранення унаслідок нападу, повідомила, що учасники організації не проводили жодних акцій, а на них напали зненацька.
Читайте також: Полиция перекрыла Ватикан после оповещения о бомбе
Вона уточнила, що дістала “глибоке ножове поранення в ногу і втратила багато крові”.
– Ми грали у футбол біля школи за цирком, коли переодягалися, побачили групу осіб у чорному одязі. Напали, били телескопами (телескопічними битами. – Ред.), ножами, — сказала Яблонська.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Должный уход за вашими близкими Качественное продвижение вашего сайта Имена для мальчиков и девочек Где купить клавишные выключатели «Срібний Вік» − затишний приватний пансіонат для людей похилого віку

Последние новости