Лікарі порадили ефективний засіб від застуди та зниження імунітету

22.09.2018 21:25 0

Лікарі порадили ефективний засіб від застуди та зниження імунітету

Для профілактики застуди і зниження імунітету лікар рекомендує чай з імбиром
Регулярне вживання теплого чаю з імбиром зміцнить імунітет, захистить від застуди і допоможе підбадьоритися. Про це повідомила дієтолог Людмила Бабич, пише daily-news.com.ua
Напередодні сезону грипу та ГРВІ багато українців задумалися про те, як захистити себе і свою сім'ю від недуг. При відсутності прямих показань і рекомендацій медиків, фахівці рекомендують не ковтати жменями аптечні препарати, а зміцнювати імунітет натуральними, корисними і безпечними методами.
Одним з найвідоміших і потужних захисників від бактерій і вірусів є корінь імбиру, який в поєднанні з лимоном, який корисний не тільки завдяки вмісту в ньому вітаміну С, а й завдяки «яскравого» аромату, який діє безпосередньо на імунну систему і дихальні органи. До того ж, таке поєднання ароматів і вітамінів бадьорить і додає сил.
«Щоденне вживання вранці чаю з імбиром і лимоном забезпечить вас енергією і допоможе організму швидше прокинутися, запустивши всі важливі процеси. До того ж це потужний щит для нашого імунітету. Це також відмінний рецепт для тих, хто намагається схуднути, адже, якщо говорити просто, імбир насичує нас енергією завдяки тому, що розщеплює жири і вивільняє її з них.
Пити такий чай корисно також посеред робочого дня, коли ви відчуваєте втому або після приїзду на роботу, коли ви здолали дорогу на громадському транспорті, в якому чимало тих, хто чхає і сякатися людей »- говорить експерт.
Читайте також: Психологи наблизилися до відгадки таємниці смерті
Імбир, втім, як і лимон, містить величезну кількість вітамінів, які активізують захисні сили організму. Тому навіть якщо ви вже підхопили нежить або навіть грип, щоденне вживання чаю з натертим імбиром і часточкою лимона допоможе вам швидше стати на ноги.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Хорошие, японские часы высокого качества Новостройки Украины: обоснованный приоритет! Спортивная одежда в магазине Reebok в Украине Почему ставки на спорт в GGbet так популярны? Важные аксессуары для ванной комнаты

Последние новости