Дівчину-пішохода розірвало на частини в смертельному ДТП в Києві

22.09.2018 13:48 0

Дівчину-пішохода розірвало на частини в смертельному ДТП в Києві

У Києві, недалеко від Жулянського моста, на проїжджій частині на частини розірвало молоду дівчину-пішохода, вона порушила правила переходу дороги і стала об'єктом ДТП
Шокуюча новина надійшла від представників патрульної поліції м.Києва, повідомляє daily-news.com.ua. Так, молода дівчина вирішила перетнути вулицю біля торгового супермаркету «Ашан», який розташований в районі Жулянського моста.
Так як транспортний потік в цьому місці шалений, дівчина вирішила для себе оперативно проскочити між автомобілями, але це виявилося фатальлним рішенням для неї. Потрапивши між автомобілів, пішохода практично розірвало на частини.
Розірване тіло загиблої дівчини-пішохода залишалося накритим посеред магістралі
Читайте також: У Києві злодій, тікаючи від патрульних, загинув під колесами
На місце ДТП негайно прибуло кілька екіпажів патрульної поліції, на місці в хвилину виявилася швидка допомога, але медикам тільки довелося констатувати факт настання смерті потерпілої. Дівчина загинула миттєво після страшного удару.
Співробітники патрульної поліції повторно попереджають пішоходів бути гранично обережними, використовувати тільки пішохідні переходи для перетину проїжджої частини, так як ігнорування таких елементарних правил закінчується досить сумно.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Канадский дом по украинской цене Британское образование Step up в Одессе Продажа и сервисное обслуживание кофемашин Быстрое и комфортное получение справки о несудимости Гандбольные мячи для вас

Последние новости