Названо чудодійні соки, які покращують ваше травлення

20.09.2018 16:20 0

Названо чудодійні соки, які покращують ваше травлення

Якщо органи травлення функціонують збоями, то це може позначитися і на здоров’ї всього організму в цілому.
Деякі соки можуть посприяти процесу травлення, пиш daily-news.com.ua
1. Зелені соки
Цей сік багатий хлорофілом, що збільшує кількість еритроцитів, а також вітамінами та мінералами. Зелені соки і смузі засвоюються миттєво.
Вони здатні омолодити організм, відновити, додають енергії, на відміну від кислих напоїв.
Для приготування зелених соків можна використовувати зелені продукти – огірки, селеру, яблука, зелень. До соку можна додати невелику часточку лимону разом зі шкіркою.
2. Сік з буряка
Він здатний покращити травлення, поліпшити склад крові, допомагає при анемії, очищає кров від шкідливого холестерину. Сік з буряка здатний зміцнити судини та очистити кишківник від небезпечних мікроорганізмів.
Його можна приготувати з міксу моркви, селери, шматочка імбиру, лимона і додати для першого разу 1/4 частина середнього буряка.
Читайте також: З підвищеним тиском справляються не тільки лікарські препарати, а й корисні продукти
3. Овочевий сік
Ці соки містять елементи, що допомагають добре засвоюватися іншим речовинам в організмі. Вони не містять велику кількість фруктози, відтак, люди з порушенням вуглеводного обміну, можуть із задоволенням і користю їх вживати.
Овочевий сік можна приготувати з моркви, гарбуза, додати трохи яблук або трохи цитрусового соку (апельсин, мандарин, лимон, грейпфрут).
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Рішення по ціноутворенню на газ Восхождение на вершину Эльбрус с настоящими профессионалами Игровой слот «Quick Hit» Игровой мир для начинающих геймеров Пульт дистанционного управления для спутникового и кабельного телевидения

Последние новости