Кім Чен Ин подарував своєму південнокорейському колезі гриби

20.09.2018 14:49 0

Кім Чен Ин подарував своєму південнокорейському колезі гриби

Лідер Корейської Народно-Демократичної Республіки (КНДР) Кім Чен Ин відправив у подарунок президенту Республіки Корея Мун Чже Іну 2 тонни грибів мацутаке.
Про це пише daily-news.com.ua
Відзначається, що спеціальний подарунок прибув до Південної Кореї рано вранці 20 вересня, швидше ніж Мун Чже Ін повернувся після триденної поїздки на північ.
"У той час як президент і його дружина ще були в Північній Кореї, подарунок Кім Чен Ина прибув до Південної Кореї. Дві тонни грибів мацутаке прибутку на авіабазу Сеула рано вранці", - зазначив представник президента Республіки Корея.
Підкреслюється, що Мун Чже Ін доручив порівну розділити гриби між усіма сім'ями, які перебувають у розлуці зі своїми родичами в Північній Кореї.
Читайте також: У Береговому українцям видають угорські паспорти під присягу
ДОВІДКА. Мацутаке - гриб роду Рядовка (Tricholoma) сімейства рядовкових. Мацутаке (з японського: "сосновий гриб") виростає в Азії (Росія, Китай, Корея, Японія), Північній Європі (Фінляндія, Швеція) та Північній Америці. Особливо цінується в японській, китайській і корейській кухнях за специфічний сосновий аромат і вишуканий смак. Капелюшок коричнева. М'якоть біла з характерним пряним запахом, що нагадує корицю. У стиглого гриба капелюшок розтріскується по краю і білий колір просвічує. Ніжка темно-коричнева, довга. Важко дістається з землі, на відміну від своїх схожих побратимів.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональные переводы на несколько десятков языков Ставки на спорт через Visa и MasterCard Механизм откатных ворот Профессиональная посуда для ресторанов, кафе и баров Чтобы правильно восстановить зубы, достаточно обратиться к квалифицированным врачам в Киеве

Последние новости