Україна та Росія офіційно більше не друзі

19.09.2018 16:46 0

Україна та Росія офіційно більше не друзі

Указ про введення в дію рішення РНБО про припинення договору про дружбу між Україною і РФ набув чинності
Указ президента України Петра Порошенка про рішення Ради національної безпеки і оборони від 6 вересня 2018 року "Про Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією" опублікований в середу в "Урядовому кур'єрі".
Згідно з відповідним указом, підписаним главою української держави 17 вересня, він вступає в силу з дня його опублікування.
Україна та Росія офіційно більше не друзі
Читайте також: На Донеччині внаслідок вибуху загинув мирний житель
Нагадаємо, раніше Рада національної безпеки і оборони підтримала пропозицію Порошенко про непродовження договору з РФ на наступні 10 років.
Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією і Україною було ратифіковано Верховною Радою в січні 1998 року. Документ закріплював принципи стратегічного партнерства, визнавав непорушність існуючих кордонів, повагу територіальної цілісності і містив взаємне зобов'язання не використовувати свою територію на шкоду безпеці один одного.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как лечить геморрой? Что такое копирайтинг, зачем нужны копирайтеры? Купить сортировщик купюр для своего бизнеса Растворы для линз от магазина Kievlinza Очарование банного отдыха в Одессе

Последние новости