Вчені пророкують страшну магнітну бурю

19.09.2018 12:07 0

Вчені пророкують страшну магнітну бурю

Спалахи на сонці були спрогнозовані спеціальним алгоритмом.
Уже близько десяти днів користувачі мережі ворожать на рахунок закриття сонячної обсерваторії в Нью-Мексико. Згідно з останньою версією, в обсерваторії перебувало шпигунське обладнання китайців, оскільки будівля розташована неподалік військових об'єктів, повідомляє daily-news.com.ua
Насправді ж причина може ховатися зовсім в іншому. Згідно з повідомленням пана Hal Turnerа, який має зв'язки в ФБР, так як в минулому сам там працював, скоро на Землі повториться сюжет 1859 року, коли в результаті потужної сонячної спалаху на Землі сталася магнітна буря неймовірної сили. Багато приладів і двигуни того часу згоріли, на екваторі спостерігалося північне сяйво.
Вчені з закритою обсерваторії нібито розробили алгоритм, який пророкує найпотужніші магнітні бурі. Якщо вірити останнім даними, то найближчим часом історія 1859 року повториться з імовірністю 80%. Тільки цього разу вийде з ладу значно більше техніки (за кілька століть людство зробило величезний крок у розвитку). Зникне інтернет, мобільний зв'язок, вийдуть з ладу супутники.
Читайте також: Стратегічний безпілотник США проводив розвідку поблизу Донецька
ФБР вирішило негайно втрутитися в перебіг подій, щоб перевірити достовірність інформації. В результаті було прийнято рішення евакуювати всіх працівників обсерваторії.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

На улице Киевской в Симферополе опять возникла стихийная торговля Сучасні срібні прикраси Аккумуляторы в Киеве Помощь в трудоустройстве за границей Объединение граждан Украины, не безразличных к судьбе страны

Последние новости