Всі ми люди: "Містер світу" шукає кохання в Інтернеті

17.09.2018 23:28 0

Всі ми люди:

Найзавидніші зіркові холостяки шукають наречених.
Про це пише daily-news.com.ua
Хлопці розповіли про це у сюжеті "Світсього життя". В тому числі і Володар титулу "Містер світу" та актор Богдан Юсипчук. Він взагалі шукає кохання в Інтернеті.
"Я не буду брехати, що зовнішність не важлива. Так само, як дівчатам хочеться бачити біля себе хорошого, доглянутого хлопця, так і хлопцям хочеться, щоб дівчина себе не запускала", - каже Богдан.
Але навіть титулованим красунчикам розбивають серця. За перемогою на конкурсі "Містер світу" парубок подався після особистої драми.
Читайте також: У конкурсі "Міс світу" братимуть участь моделі з незвичайним зовнішним виглядом
30-річний красень про серйозні стосунки з обов'язками поки не думає, а сповна насолоджується парубоцькою свободою.
"Я нікому з них не брехав, нікому не обіцяв одружитися. Плани були. Але коли мені казали - так, у тебе рік, я казав: добрий вечір", - сміється холостяк.
Нових знайомств Богдан шукає в Інтернеті.
"А де і коли знайомися? На зйомках ми всі всіх знаємо. Залишається у соцмережі. По тому, як людина позує на фотографії, як вони пише я вже на 70% знаю, чи вона мені цікава чи ні. Звичайно хочеться, щоб у неї було красиве, густе волосся, адже така дівчина більш жіночна. І мені набагато більше подобаються брюнетки, ніж блонинки"
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Закажите цветы, чтобы порадовать себя и своих близких Аккумуляторы в Киеве Как выбрать аудиторскую компанию Почему торговля продуктами питания посредством blockchain - это будущее? Жалюзи на любой вкус, цвет и кошелек

Последние новости