Голлівудські зірки обіцяють провести фест у Києві

13.09.2018 21:27 0

Голлівудські зірки обіцяють провести фест у Києві

До Києва завітають зірки Голлівуду.
У столиці України 22 та 23 вересня пройде масштабне святкування гіками всесвітньо відомого фестивалю Comic Con Ukraine, передає Собкор.
В рамках проведення фесту гості столиці та кияни зможуть не тільки перевтілитися в улюблених героїв коміксів чи аніме, а і отримати свіжі видання коміксів. Також буде можливість взяти участь в геймерських турнірах, а ще - познайомитися з муві- і косплей-іконами. Головним призом фестивалю обіцяють виплату в розмірі 100 000 гривень за виграш у Косплей-шоу - шоу з перевдяганням у улюбленого героя.
Читайте також:В Києві підлітки влаштували небезпечну розвагу на 25-му поверсі
22 і 23 вересня в Києві, на арт-заводі «Платформа» пройде міжнародний фестиваль Comic Con Ukraine.
Гостями заходу стануть відомі голлівудські зірки: Джон Ріс-Девіс, актор, що зіграв гнома Гімлі у всесвітньо відомій картині «Володар кілець», зірка відеоігри «Detroit: Become Human» Брайан Декарт і його дружина Амелія Роуз Блер, що прославилась ролями у серіалах «Крик», «Анатомія пристрасті», «Менталіст» та інших.
Фестиваль Comic Con Ukraine відбудеться на арт-заводі «Платформа».
Місце: Арт-завод «Платформа», вулиця Біломорська, 1.
Дата: 22 вересня із 12:00; 23 вересня з 10:00.
Вартість: 350 - 500 гривень.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать качественную автоматику откатных ворот в Киеве Хотите быстро и без проблем получить справку о несудимости Отзывы о компании EU For You Актуальный 1xbet промокод 1XMAX на 2020 год Мото и бензоинструмент для ремонта и строительства

Последние новости