В Каліфорнії стрілок вбив п'ять осіб і скоїв самогубство

13.09.2018 17:16 2

В Каліфорнії стрілок вбив п'ять осіб і скоїв самогубство

Причини неадекватної поведінки чоловіка невідомі.
В США чоловік з дружиною прийшов в офіс компанії, де згодом влаштував стрілянину. Він застрелив свою дружину і ще одну особу, а також вбив чоловіка, який зробив спробу його знешкодити. Ще двох людей він вбив у житловому будинку, пише Собкор.
Подія сталась в середу, 12 вересня, в офісі транспортної компанії, що знаходиться в Бейкерсфілді в американському штаті Каліфорнія. Там відбулася стрілянина, в результаті якої стали жертвами щонайменше шестеро осіб. Про це повідомило управління шерифа округу Керн.
Читайте також: В Києві скоїв самогубство журналіст-іноземець: є подробиці
Згідно заяви поліції, підозрюваним називають чоловіка, який разом з дружиною прийшов в офіс, і де у нього стався конфлікт з одним з працівників. В результаті сутички він застрелив двох людей, включаючи дружину.
Поліція розказала про те, що згодом в офісі з'явився ще один мужчина і вистрілив в підозрюваного, після чого вбивця вистрілив у відповідь і вбив захисника.
Далі стрілок вирушив в житловий будинок, де, як стверджують офіцери, він застрелив ще двох людей.
Після цього вбивця, імовірно, взламав і викрав автомобіль, в якому знаходилися жінка з дитиною. Вони не були поранені, запевнила поліція.
Також було повідомлено, що після того, як стрілка наздогнали правоохоронці, він вистрілив собі в груди і помер на місці.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Подкладочная ткань оптом: широкий выбор, доступные цены Арматура для вашего строительства Террасная доска для ваших потребностей Услуги плазменной резки металла в Днепре Авто запчасти б/у по выгодным ценам

Последние новости