Дієтологи підказали, як привести себе в форму за тиждень

12.09.2018 18:04 0

Дієтологи підказали, як привести себе в форму за тиждень

Названо спосіб позбутись 5 кілограмів за 7 днів.
Кефір і буряк - одні з найбільш доступних та корисних продуктів. І саме за допомогою них дієтологи радять позбуватись зайвої ваги. А от дует кефіру та буряка допомаже в дуже стислі терміни позбутися 4-5 кілограмів, ще й допоможе очистити організм від токсинів і шлаків, передає Собкор.
Цей спосіб схуднення буде корисний навіть для тих, хто вже сидить на дієті і займається фізичними навантаженнями. Радимо спробувати цей спосіб тим, в кого стрілка на вагах з невідомої причини зупинилася і її ніяк не виходить її зрушити.
Читайте також: Що ні в якому разі не варто їсти на сніданок
Ця дієта досить жорстка - перші 3 дні вам доведеться вживати тільки по 1,5 кг відвареного буряка та 1,5 л нежирного кефіру. Також треба пити 1,5-2 л води. Обов'язково пийте багато води, щоб організм не зневоднювався, так як разом з токсинами виходіть і рідина.
Загальну кількість продуктів потрібно розділити на 5-6 прийомів їжі. Якщо вам не подобаються ці ласощі окремо, подрібніть буряк в блендері і змішайте з кефіром. Такий коктейль буде набагато смачнішим.
На четвертий день в меню додаємо 400 г відвареного м'яса або риби, а також цитрусові.
Така шокова терапія підійде, звичайно ж, не всім. Якщо у вас є проблеми зі здоров'ям: порушення в роботі печінки, шлунку або нирок, в жодному разі не сідайте на кефірно-бурякову дієту, а підберіть легший спосіб схуднення.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Огромный каталог мебели для дома и офиса Прекрасный подарок для мужчины Наручные часы – роскошь или предмет первой необходимости? Неограниченные возможности на лучшем игровом портале Подбор деталей для автомобилей Mercedes

Последние новости