В Мережу "злили" до презентації фото нового iPhone

12.09.2018 14:49 3

В Мережу

Китайці виклали в Мережу зображення iPhone Xs за кілька годин до презентації.
Сьогодні користувачі активно обговорюють "живі" зображення наступної довгоочікуваної новинки від Apple,передає Собкор.
Офіційна презентація iPhone Xs має відбутися вже сьогодні.
Сьогодні, в середу, 12 вересня, буквально за кілька годин до початку офіційної презентації компанії Apple, китайці "засвітили" фотографію новенького iPhone Xs. Світлина з'явивлась в соціальній мережі Weibo, що широко розповсюджена в Піднебесній.
Читайте також: В Интернет слили первые фото iPhone 8
На зображенні чудово видно великий екран гаджета. Від включений, знаходиться в процесі роботи, на смартфоні відкрита сторінка з надписом «My name is iPhone Xs».
Автор фотографії заявив про те, що має ще не запрезентований екземпляр. Також він стверджує, що став першим жителем Китаю, який отримав довгоочікуваний iPhone Xs ще до офіційного виходу. Презентація проходить сьогодні, 12 вересня.
Деякі скептики в Мережі разом з техноекспертами засумнівались в автентичності фоторгафії. Вони припускають, що на світлині показано модель торішнього iPhone X з встановленим фоновим зображенням лінійки 2018 року.
Раніше компанія Appla також підтвердила, що новий iPhone матиме дві SIM-карти.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстрое и безболезненное удаление родинок и других новообразований Кухонное оборудование от надежного бренда Franke Минеральная вата в Ужгороде Я к СЕОшникам пойду — пусть меня научат! Помощь в написании статей и их публикации в Scopus

Последние новости