В Києві скоїв самогубство журналіст-іноземець: є подробиці

12.09.2018 13:40 0

В Києві скоїв самогубство журналіст-іноземець: є подробиці

Іноземець вистрілив собі в голову на зйомній квартирі в столиці.
36-річний журналіст з Ізраїлю скоїв жахливе самогубство в орендованій київській квартирі, передає Собкор.
В Мережі з’явилась інформація про те, ким він був і чим займався у столиці.
Правоохоронці оглянули місце події і встановили особу журналіста. Загиблим виявився громадянин Ізраїлю по імені Барі Бонен. Про це стало відомо з поста Юрія Бутусова, редактора інформаційного порталу «Цензор.НЕТ» у Facebook.
У повідомленні говориться по те, що 36-річний іноземець тривалий час знаходився в Україні по роботі. Він отримав нагороду за волонтерську діяльність – медаль однієї з громадських організацій.
Читайте також: В столичному метро іноземець кинувся під поїзд
На своїй сторінці в соцмережі буквально за кілька годин до смерті чоловік залишив депресивне повідомлення:
«У мене зламана душа, і я не відкрив її занадто сильно для більшості з вас. Я більше не можу терпіти цей внутрішній біль ... Я просто хочу попрощатися з усіма людьми, з якими я мав честь бути знайомим і бути близьким в моєму житті ... І прошу вибачення у тих, кого я образив своїми діями ... Будь ласка, пам'ятайте мене як хорошу людину, яка зробила багато і в основному добрих справ в своєму житті ... »
Також його знайомі поділились: журналіст останніми днями вів затворницький спосіб життя.
На місці самогубства поліція знайшла стартовий пістолет, що був перероблений на травматичний. Після огляду тіла експерти констатували наявність вогнепального поранення в скроні.
Згідно попередніх висновків експертів, іноземець наклав на себе руки. Все ж, точну причину смерті буде встановлено в ході розслідування.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кухонная техника - только Braun: 5 причин купить официальную продукцию от немецкого бренда Разнообразьте вашу жизнь с помощью Вулкан Как оформить кредит под залог авто Прокат автомобиля в Египте - о чем следует знать заранее? Разновидность водостоков и их применение

Последние новости