В Києві поліція знайшла схованку з боєприпасами

09.09.2018 9:38 0

В Києві поліція знайшла схованку з боєприпасами

Поліція встановлює походження зброї та вибухівки.
Про це пише СобКор.
На території агрокомбінату у Подільському районі Києва знайшли чотири гранатомети, три порохові заряди, два кілограми вибухівки та понад 200 патронів до автомата Калашникова.
У прес-службі Нацполіції Київської області розповіли, що вилучені предмети належить бійцю добровольчого батальйону, який у період із 2014 до 2016 року привіз їх до Києва.
Читайте також: Поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство помічниці мера Херсона
«Вилучені предмети слідчі направили на проведення експертизи, після отримання висновку якої особа, яка причетна до незаконного зберігання боєприпасів, та ймовірні спільники буду притягнуту до кримінальної відповідальності. За скоєння цього злочину загрожує до семи років позбавлення волі», - йдеться в повідомленні.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 – Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Рулонные шторы — оригинальное решение для мансарды Большой выбор кроватей от Дом Мебели Качественная техника для фото и видео операторов от Fotobym Установка систем видеонаблюдения и слежения Обучение на косметолога в Киеве у профессионалов

Последние новости