У Києві стартував веломарафон

02.09.2018 12:32 0

У Києві стартував веломарафон

У Києві на Хрещатику розпочався 5-й щорічний веломарафон, у якому могли взяти участь усі охочі.
Про це пише СобКор.
Учасники мають подолати 100 км по Київській області за три години. Задля безпеки забороняється участь у перегонах учасникам без шолома та без номера.
За словами адміністративного директора «Київської Сотки» Юлії Бондарчук, цього року більше ніж 1 600 доїжджають за 2,2 години.
«Спортсмени мають проїхати від Хрещатика через Беcарабську площу на бульвар Лесі Українки. Потім бульваром Дружби народів спортсмени їдуть в напряму Столичного шосе. До Видубицької розв’язки спортсмени рухаються за суддівською машиною, яку заборонено обганяти. Вже за Видубичами вони викладаються на повну і починаються змагання на час», — розказала Юлія.
Бондарчук додала, що маршрут пролягає Новообухівським шосе до села Підгірці, проїжджатимуть Обухів, потім їдуть до Великої Бугаївки за ним до села Круглик. Фініш починається, коли спортсмени виїжджають на Одеську трасу, до перехрестя в Чабанах і зупиняються біля ТРЦ Магелан.
Такі перегони важливі для популяризації екологічного виду транспорту та здорового способу життя.
Читайте також: Як зміниться життя простих українців у вересні
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Военные берцы — стиль, комфорт и качество Оценка транспорта от экспертов Ставки на футбол онлайн Стоит ли покупать эхолот? Надежные, качественные шаговые двигатели по демократичной цене

Последние новости