Спеціалісти розказали, як правильно зволожувати волосся

02.09.2018 12:00 0

Спеціалісти розказали, як правильно зволожувати волосся

Перепади температури, сонце, мороз, жорстка вода,- усе це позначається на здоров’ї та красі волосся.
Про це пише СобКор.
Також багато дівчат користуються феном і праскою для волосся. Через це воно втрачає свою м'якість і структуру та пошкоджується.
Для того, аби волосся сяяло здоров’ям та вражало красою, необхідно регулярно використовувати продукти для відновлення. У складі обов'язково повинні бути вітаміни, трави, мінерали, натуральні олії.
Усі ці засоби потрібно підбирати з урахуванням типу волосся. Шампунь, кондиціонер і маски повинні бути однієї серії - вони доповнюють один одного і створюють пролонгований ефект. Раз на кілька місяців рекомендується міняти фірму засобів для волосся. Крім того, не варто забувати про народні натуральні засоби.
Також у вашому арсеналі має бути професійна маска для волосся з ефектом зволоження - подібні засоби допомагають локонам бути пружними і еластичними.
Для того,аби відновити волосся, зробити його блискучим і міцним, не обов'язково щоразу звертатися до перукарів. Доречними будуть домашні маски для зволоження з продуктів, які ви щодня вживаєте. Наприклад, робити маски з використанням кефіру, йогурту, яєць, фруктів або овочів.
Читайте також: Дієтологи назвали кращі продукти для схуднення
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить качественные восточные системы Rainway из пластика Ювелирная мастерская: эксклюзивные украшения под заказ Лучший магазин для спортсменов УкрПластПак – брендированные пакеты для вашего бизнеса Интернет-магазин электрических зубных щеток Oral-B

Последние новости