У Харкові водій втікаючи від поліції, вчинив подвійне ДТП

29.08.2018 18:10 0

У Харкові водій втікаючи від поліції, вчинив подвійне ДТП

У Харкові під час спроби сховатися на авто від поліцейських знаходився в розшуку чоловік скоїв ДТП. Про це повідомляє daily-news.com.ua
Відзначається, що в середу близько 6:00 ранку на Окружній дорозі за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль BMW, який виїхав на зустрічну смугу.
Під час перевірки особи водія, поліцейські встановили, що цей громадянин перебуває в активному розшуку, в який його оголосив Московський відділ поліції за статтями 185 (крадіжка), 263 (незаконне поводження зі зброєю) та 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) Кримінального кодексу.
Під час перевірки чоловік сів в авто і почав рух. На законні вимоги патрульних зупинитися водій BMW не реагував, при цьому створював аварійні ситуації для інших учасників дорожнього руху, зазначають правоохоронці.
Через кілька хвилин вже на Салтівському шосе BMW зіткнувся з Mercedes-Benz, після чого наїхав на автозаправку.
Читайте також: ГПУ опублікувала нові факти підтримки Росією бойовиків на Донбасі
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить кроссовки Адидас – качественные вещи по доступной цене Как вылечить человека от алкогольной зависимости Только самые интересные новости из мира бойцов Трудоустройство в Польше с гарантиями Як вирішити проблему з встановленням кондиціонера

Последние новости