Бойовики порушили «шкільне перемир'я» на Донбасі

29.08.2018 17:07 0

Бойовики порушили «шкільне перемир'я» на Донбасі

Проросійські найманці обстріляли Гнутове і Новотошківське.
Сьогодні, 29 серпня, бойовики порушили "шкільне перемир'я". Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню на лінії розмежування, передає прес-центр штабу ООС в Facebook, передає інтернет-видання daily-news.com.ua
"Не дивлячись на досягнуті домовленості щодо білоруського режиму припинення вогню в рамках" шкільного перемир'я ", оголошеного з 00:00 29 серпня 2018 року, бойовики не" протрималися "і 10 хвилин", - наголошується в повідомленні.
За даними СЦКК, терористи відкрили вогонь з великокаліберного кулемета по позиціях об'єднаних сил в районі населеного пункту Гнутове.
О 09:15 бойовики обстріляли позиції ВСУ в районі Новотошківське із застосуванням 82 мм мінометів, станкових протитанкових і автоматичних гранатометів, а також стрілецької зброї.
29 серпня з 00:00 вступило в силу чергове шкільне перемир'я в Донбасі в зв'язку з початком навчального року.
Читайте також: ГПУ опублікувала нові факти підтримки Росією бойовиків на Донбасі
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Газоблок і пеноблок: особливості, властивості і будівельні нюанси Зачем вашему сайту SEO продвижение? Большой выбор искусственных цветов по лучшим ценам Как обеспечить офис канцелярией и хозтоварами выгодно и со скидками Натуральний крафтовий сир ТМ «Магур»

Последние новости