НАБУ назвало число хабарників, які переховуються за кордоном

21.08.2018 18:20 1

НАБУ назвало число хабарників, які переховуються за кордоном

Половина з 30 підозрюваних перебувають в Росії.
У міжнародний розшук оголошено 21 осіб, передає daily-news.com.ua
Близько 30 осіб, яких Антикорупційне бюро вважає причетними до організації корупційних схем, ховаються за кордоном. Про це у вівторок, 21 серпня, повідомляє прес-служба НАБУ за результатами звіту за півроку.
За даними слідства, половина з них знаходиться на території Росії.
За станом на 30 червня детективи НАБУ оголосили в міжнародний розшук 21 людини. Відносно 16 з них направили запити в інші держави.
"Навесні цього року в компетентні органи Німеччини направлено запит про видачу голови правління ПрАТ ХК енергомережі, затриманого в цій країні в квітні 2018 року. За версією слідства, ця людина є організатором корупційної схеми, через яку державі завдано збитків на суму понад 346 млн грн" , - уточнили в НАБУ.
За даними Бюро, значну частину корупційних схем реалізують за участю компаній, зареєстрованих за кордоном.
"На переконання детективів, українські корупціонери вибирають місця" прописки "незаконно отриманих коштів в державах зі спрощеною системою реєстрації, ускладненим порядком розкриття інформації і високим ступенем конфіденційності. Збиток, нанесений державним інтересам за участю іноземних контрагентів, обчислюється в 1,84 млрд грн, 22 року 07 млн ​​дол. США, 12,03 млн євро ", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Танк стандарту НАТО обіцяють показати на параді у Києві
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Печать наклеек и этикеток в Киеве Лучшие игры в онлайн режиме Как правильно оформить курсовую работу Быстрый и качественный ремонт ходовой в Киеве Характеристики и преимущества видеодомофона Commax cdv-35a

Последние новости