Повінь в Індії: кількість жертв збільшилася

18.08.2018 13:51 0

Повінь в Індії: кількість жертв збільшилася

Ця повінь стала найбільшою катастрофою століття в країні.
В результаті повеней в штаті Керала на півдні Індії число жертв зросло до 324 осіб, понад 200 тисяч людей залишилися без житла, повідомляє daily-news.com.ua
За словами місцевих чиновників, це "найстрашніша катастрофа в країні за останні 100 років". Так повідомляється, що загинули 324 людини і ще 223 139 - втратили свої будинки. У регіоні працює понад 1500 таборів для допомоги.
Також наголошується, що ситуація з лікарнями погана, оскільки багато хто з них були розгорнуті "в польових умовах" в таборах для біженців, де немає нормальних умов.
У виданні додають, що мусонні повені вразили 12 з 14 районів штату Керала і місцева влада побоюються, що сильніший дощ в вихідні може підвищити рівень води.
Згідно з повідомленнями міністерства внутрішніх справ Індії, сотні об'єктів, як вважають, були зруйновані в результаті затоплення, і урожай на 80 тисячах акрів землі був пошкоджений.
На території всього штату оголошено надзвичайний стан.
Читайте також: Трамп готовий віддати Крим Росії
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Garrett ACE APEX – универсальный металлоискатель американского производства Сдавай металлолом во благо экологии и экономики родины Офисный стол для комфортной работы Выбор и поиск барбершопов в Запорожье Качественный профнастил по выгодным ценам

Последние новости