В Іспанії почали продавати літаючі автомобілі

16.08.2018 20:15 5

В Іспанії почали продавати літаючі автомобілі

Модель PAL-V Liberty була виставлена ​​в салоні Marbella Supergarage.
В Іспанії надійшли в продаж перші літаючі автомобілі від компанії PAL-V, яка в березні 2018 року представила свої новинки на Женевському автосалоні, а тепер вийшла з ними на ринок елітарного транспорту.
Про це пише daily-news.com.ua
Модель PAL-V Liberty, що представляє собою гібрид автомобіля і гіроплана (автожиру), днями була виставлена ​​в салоні Marbella Supergarage в Марбельї (Малага), який славиться продажем ексклюзивних машин.
Серед гучних угод салону - продаж Ferrari LaFerrari вартістю 3,7 млн ​​євро і Bugatti Veyron, ціна якого наближалася до 2 млн євро
Відтепер в цьому салоні доступний для замовлення і літаючий автомобіль серії Pionner Edition. Його можна буде отримати вже на початку наступного року. Перша серія включає всього 90 машин вартістю 500 тисяч євро кожна. Пізніше PAL-V хоче випустити більш доступну версію Sport Edition за ціною всього 299 тисяч євро, повідомляє La Vanguardia.
Літаючий автомобіль вміщає двох чоловік. Він обладнаний трьома двигунами: одним для пересування по землі, і двома для польотів. В повітрі апарат здатний працювати в режимі автопілота. Машина до моменту продажу отримає всі необхідні європейські сертифікати для експлуатації в якості як наземного транспортного засобу, так і літального апарату.
Щоб злетіти машині потрібно близько 10 хвилин. Для зльоту їй потрібна тільки злітний майданчик - засіб пересування злітає вертикально і не потребує розгоні.
Однак для управління цим транспортним засобом водієві необхідно мати не тільки водійське посвідчення, але і ліцензію пілота вертольота.
Читайте також: Японія запустить літаючі автомобілі
Максимальна висота польоту PAL-V Liberty - 3500 м, швидкість в повітрі - 180 км / ч, швидкість на землі - 100 км / ч. Обсяг паливного бака - 100 л. Цього вистачає, щоб проїхати по землі в автономному режимі до 1300 км, а запас літа на цьому обсязі палива - 500 км.
В Іспанії почали продавати літаючі автомобілі
Читайте також: Яким автомобілям віддають перевагу українці
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как заменить камеру на iPad Air 2 своими руками: пошаговая инструкция ремонта Как раскручивать свой бизнес в интернете: SEO продвижение сайтов Легализация документов без проволочек В здоровом теле - здоровый дух Запчасти на легковые автомобили

Последние новости