Українська співачка заінтригувала знімком у весільній сукні

15.08.2018 19:29 0

Українська співачка заінтригувала знімком у весільній сукні

Днями фанати побачили на безіменні пальці зірки каблучку.
Учасниця нового складу ВІА ГРИ Анастасія Кожевникова вже не перший раз натякає на весілля, але дату події і ім'я обранця раніше тримає в секреті.
Про це пише daily-news.com.ua
Не так давно в мережі Інстаграм з'явилася чергова публікація співачки. На знімку Настя з'явилася у весільній сукні, а під кадром написала, що дякує всім за теплі слова, також Настею було написано, що вже зовсім скоро трапиться "цей день" і на додачу залишила маленький емоджік у вигляді нареченої !!!
Після побаченого, практично всі передплатники артистки почали закидати її поздоровленнями і в той же час питаннями чи не вийшла вона вже заміж. Звичайно, Кожевникова не відповіла, але вже наступний знімок з'явився в мережі задав ще більшої інтриги.
Днями фанати побачили на безіменні пальці Насті колечко. Чи не відомо, чи була весілля чи ні але з дня публікації попереднього фото ніяких знімком на сторінці не з'являлося і раніше Кожевникова жодного разу не показувала це кільце.
Українська співачка заінтригувала знімком у весільній сукні
Читайте також: Настя Каменських опублікувала відверті фото з відпочинку
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стеклянные душевые — гармония в ванной! Женская казахская одежда Канадский дом по украинской цене Онлайн автобазар Autos Ставки на спорт через Visa и MasterCard

Последние новости