Стало відомо скільки планують витратити на ремонт мостів в Україні

15.08.2018 15:49 0

Стало відомо скільки планують витратити на ремонт мостів в Україні

До 2022 року в Україні планують витратити на ремонт мостів $ 1 млрд.
Державне агентство автомобільних доріг України ( "Укравтодор") в 2018 році планує відремонтувати капітальним ремонтом 45 мостів, на що буде виділено 2,3 млрд грн, заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, пише видання daily-news.com.ua
"У цьому році передбачено капремонт мінімум 45 мостів в рамках програми відновлення бруківки інфраструктури України. На це буде виділено 2,3 млрд грн", - заявив міністр.
Він зазначив, що на балансі "Укравтодору" з 1 січня 2018 року числиться близько 6 тис. Мостів, з них 1 тис. В аварійному стані і ще 2,5 тис. Потребують ремонту. Більшість цих мостів з'єднують не просто населені пункти, а цілі магістральні напрямки в країні. При цьому, за його словами, за два попередні роки капремонтом було відремонтовано понад 60 мостів, ще 200 - поточним і середнім ремонтом.
"В цілому програма відновлення бруківки інфраструктури України до 2022 року передбачає інвестиції в розмірі $ 1 млрд - тобто 25 млрд грн - які будуть витрачені виключно на мости", - зазначив міністр.
Він також заявив, що цього, безумовно, недостатньо, однак виділення навіть такого фінансування - це вже "гарний початок".
Читайте також: золотовалютні резерви України продовжують знижуватися
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Аренда и продажа офисных помещений в Киеве Промышленное освещение: рекомендации по выбору и эксплуатации светильников Смешивающие насосы по выгодным ценам Растворы для линз от магазина Kievlinza Купить детали на приставку для рапса

Последние новости