Жахливий сморід накрив Херсон: чи є загроза мешканцям

08.08.2018 13:28 0

Жахливий сморід накрив Херсон: чи є загроза мешканцям

Сморід, що на даний час фіксується у повітрі в усіх районах Херсона, викликаний відходами птахівництва, вивезеними на поле неподалік міста.
Про це кореспонденту daily-news.com.ua розповіли у середу в департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.
"7 серпня 2018 року отримано численні скарги громадян з усіх районів Херсона на сморід у повітрі. Оперативною групою ГУ ДСНС попередньо виявлено джерело забруднення у вигляді вивезених на поле відходів птахівництва за межами об'їзної дороги в районі села Музиківка Білозерського району. Відходи вивантажено на полі на площі довжиною майже кілометр. А вітер, що дме саме звідти у напрямку Херсона, приносить сморід у місто", - розповіли в департаменті.
Звідки саме з'явилися ці відходи на полі наразі не встановлено. Проте, як зазначають у департаменті, вони можуть бути вивезені із розташованої у Білозерському районі потужної птахофабрики. "Враховуючи таку велику кількість відходів на полі, більше їм немає звідки взятись там, як з птахофабрики", - заявили у департаменті.
Читайте також: Витік азоту на Дніпропетровщині: чи є небезпека людям. Фото. Відео
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный ремонт гаджетов в Киеве Как продать изношенные доллары Как найти специалиста для эффективного внедрения программы 1С? Гепатит С отступает перед индийскими дженериками: эффективность новых терапевтических схем Доставка суши в Днепропетровске

Последние новости