Чи бути підвищенню цін на електроенергію: рішення Нацкомісії

07.08.2018 19:59 0

Чи бути підвищенню цін на електроенергію: рішення Нацкомісії

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, затвердила збільшення в 2018 році тарифів на розподіл і постачання електричної енергії у зв'язку із збільшенням фонду оплати праці обленерго.
Відповідний проект рішення був прийнятий на засіданні регулятора, передає daily-news.com.ua
Згідно з текстом документа, наприклад, тариф "Київобленерго" на розподіл електроенергії для споживачів першого класу напруги (35 кВ і вище) з 1 жовтня 2018 року зросте на 4,82% - до 20,23 грн за МВт-год, а для споживачів другого класу напруги (менше 35 кВ) - на 7,59% - до 163,91 грн за МВт-год.
Тариф компанії на поставку електроенергії з 1 жовтня для першої групи споживачів зросте до 7,44 грн за МВт-год (+ 11,38%), а для другої групи - до 37,18 грн за МВт-год (+ 11,28% ).
В цілому регулятор переглянув тарифи для 35 енергопостачальних компаній, що дозволить забезпечити середнє зростання зарплат для працівників обленерго
Читайте також: Сотні пацюків атакують одеситів в самому центрі міста
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мультиварки Moulinex – превратим процесс готовки в настоящий праздник! Распродажа спортивных костюмов Прекрасный сайт для покупки канцелярии и сувенирной продукции Полезный сайт для начинающих и опытных трейдеров Як правильно продавати на електронних торгах

Последние новости