На Миколаївщині поліцейський прикував людей до дерева, катував і вимагав грошей

07.08.2018 19:28 0

На Миколаївщині поліцейський прикував людей до дерева, катував і вимагав грошей

На Миколаївщині слідчі прокуратури завершили розслідування у відношенні поліцейського - «перевертня», який заподіяв тілесні ушкодження, незаконно позбавив волі двох осіб і вимагав грошові кошти під загрозою вбивства.
Слідчим відділом прокуратури Миколаївської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо оперуповноваженого Вознесенського відділу поліції Головного управління Нацполіціі в Миколаївській області в скоєнні кримінальних злочинів за ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 146, ч. Ст. 189 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, незаконне позбавлення волі або викрадення людини, тобто незаконне позбавлення волі людини, вчинене з корисливих мотивів, двох або більше осіб, що супроводжувалося заподіянням їм фізичних страждань, здійснюване протягом тривалого часу, вимагання, тобто вимога передачі чужого майна або права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близьким родичем, обмеженням прав і свобод цих осіб, з погрозою вбивством).
За даними слідства, в кінці червня 2017 оперуповноважений поліції вимагав грошові кошти у жителів м Вознесенська - 50-річної жінки та її 30-річного сина, погрожуючи застосуванням насильства, обмеженням їх прав і свобод та вбивством. Крім цього, в цей же день поліцейський, діючи з корисливих мотивів, вивіз постраждалих в лісосмугу, позбавив їх волі, прикувавши наручниками до дерева, змусив їх фізично страждати і навмисне заподіяв легкі тілесні ушкодження.
Тепер долю «перевертня в погонах» вирішить суд - обвинувальний акт спрямований до Центрального районного суду м.Миколаєва для розгляду по суті, повідомили в прес-службі прокуратури Миколаївської області.
Читайте також: Сотні пацюків атакують одеситів в самому центрі міста
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Признаки качественного смесителя для кухни Подобрать СТО в Одессе Где заказать написание дипломной работы Выбираем рюкзак Роторные воздуходувки по доступным ценам

Последние новости