Замах на Гандзюк: у поліції з'явився ще один підозрюваний

07.08.2018 14:17 0

Замах на Гандзюк: у поліції з'явився ще один підозрюваний

У справі про напад на Катерину Гандзюк з'явився ще один підозрюваний
Поліція просить громадян та ЗМІ допомогти встановити місцеперебування нового підозрюваного У Національній поліції України заявили про ще одного учасника замаху на помічницю мера Херсона Катерину Гандзюк. Поліція просить громадян та ЗМІ допомогти встановити його місцеперебування. Про це сьогодні повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв на брифінгу у Києві.
«Сьогодні вранці я отримав постанову слідчого щодо надання дозволу на розголошення таємниці досудового розслідування. І хочу, щоби нам громадяни, журналісти допомогли встановити особу ще одного майбутнього підозрюваного у вчиненні цього правопорушення», — сказав він.
На уточнення журналістів про те, яка була роль цієї другої особи у вчиненні замаху на Катерину Гандзюк, Князєв відповів: «Ми вважаємо, що ця особа брала участь у вчиненні вказаного правопорушення».
Нагадаємо, 31 липня невідомий чоловік облив кислотою співробітницю Херсонської міськради Катерину Гандзюк, коли вона виходила з під'їзду свого будинку.
Читайте також: П'ять природних способів заспокоїти свої нерви
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Аккумуляторы в Киеве Прибыльные ставки на футбол Что такое проверка контрагента? YouControl на страже вашего бизнеса Террасная доска для ваших потребностей Строительные материалы по низким ценам

Последние новости