У Києві вчинено напад на будинок відомої телеведучої

06.08.2018 19:15 0

У Києві вчинено напад на будинок відомої телеведучої

У Києві невідомі напали на будинок, в якому разом з батьками живе журналістка проекту "Надзвичайнi Новини" і телеведуча Вікторія Сеник.
Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на Facebook журналіста Костянтина Стогнія.
"Люди в камуфляжній формі, перелізли через паркан і стали вибивати двері в будинку. Мама Вікторії і сусіди підняли шум, викликали поліцію. Це сполохав нападників. Прибулий наряд, не зміг затримати, зникли на автомобілі, зловмисників. Одного з нападників, нібито, впізнали . За попередніми даними - знаходиться в розшуку представник чеченської кримінального угруповання. Уточнюємо. Точну інформацію з дамо пізніше ", - написав він.
І додав, що Вікторія переїхала до батьків після того, як в її знімну квартиру біля метро Політех, вломилися через вікно, невідомі. Тоді спрацювала сигналізація. Прибулий наряд тоді нікого не зміг затримати.
"Цінності не пропали за винятком маленької іконки на ланцюжку. Мабуть, йде полювання за інформацією. Або залякування ...", - повідомив Стогній.
У Києві вчинено напад на будинок відомої телеведучої
Читайте також: КНДР продовжує розробку ядерної програми - Рада Безпеки ООН
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная электротехника от компании UKRPROFIT Почему секционные ворота – это лучший вариант для автомобильного бокса? Курсы коррекции фигуры: на шаг ближе к мечте Ваш помощник полиграф Качественный белый чай по доступной цене в интернет-магазине «Дом чая»

Последние новости