В Запоріжжі дівчина збила двух пішоходів і врізалася в патрульних. Відео

06.08.2018 16:06 0

В Запоріжжі дівчина збила двух пішоходів і врізалася в патрульних. Відео

В Запоріжжі 17-річна дівчина за кермом чужого автомобіля врізалася в машину патрульної поліції, після цього збила двох пішоходів і намагалася втекти з місця аварії.
Як повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на прес-службу Нацполіціі, на перехресті вулиць Молодіжна і Республіканська
"Водій автомобіля Daewoo Racer під час маневру не впорався з керуванням, в результаті чого скоїв зіткнення зі службовим автомобілем, після чого скоїв наїзд на двох пішоходів і зник з місця ДТП", - йдеться в повідомленні.
[flash=425,264][/flash]
Незабаром втікача зуміли наздогнати поліцейські на інший патрульній машині. Виявилося, що за кермом перебувала 17-річна дівчина, якій дав право керувати авто її пасажир - 27-річний чоловік.
У нього копи помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські встановили, що чоловік протягом року шість разів притягувався до адміністративної відповідальності, в тому числі і за водіння в стані наркотичного сп'яніння. Постраждалих пішоходів госпіталізували з численними переломами.
Читайте також: КНДР продовжує розробку ядерної програми - Рада Безпеки ООН
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Садовый райдер – ваш лучший помощник на приусадебном участке Доставка квітів Івано-Франківськ Выбираем терминалы сбора данных Особенности и преимущества казино Вулкан онлайн на сайте wulcan-bet.com.ua Самый популярный сервис проката авто

Последние новости